Aarhus Universitets segl

Bestil en forsker til Forskningens Døgn

I forbindelse med Forskningens Døgn sidst i april har du mulighed for at booke en række spændende foredrag med en forsker. Ved Institut for Husdyrvidenskab står seniorforsker Mette S. Herskin til rådighed for at fortælle om smerter hos dyr. Der åbnes for bestilling af en forsker den 1. marts.

Bestil foredraget: Hvad ved vi om smerter hos dyr, og betyder det noget for os. Foto: Colourbox
Bestil foredraget: Hvad ved vi om smerter hos dyr, og betyder det noget for os. Foto: Colourbox

Nu har du en unik mulighed for at få besøg af en forsker under Forskningens Døgn den 24. - 30. april, 2019. Hvert år tilmelder cirka 300 forskere sig "Bestil en Forsker-ordningen", så der er rig mulighed for at blive meget klogere under Forskningens Døgn. 

Seniorforsker Mette S. Herskin fra Institut for Husdyrvidenskab tilbyder foredraget: "Hvad ved vi om smerter hos dyr, og betyder det noget for os?" I oplægget gennemgås viden om smerte hos dyr; hvad ved vi, og hvordan ved vi det? Denne viden søges inddraget i en diskussion af, hvordan vi mennesker bruger dyr som selskab, til forsøg og ikke mindst til mad.

For at bestille et foredrag skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal kunne samle et publikum på mindst 20 personer
  • Du skal kunne stille passende rammer til rådighed for både forsker og publikum
  • Foredraget er gratis, men du skal kunne dække eventuelle transportomkostninger for forskeren, hvis denne ikke er tilknyttet et universitet

Bestil Mette S. Herskins foredrag:  Hvad ved vi om smerter hos dyr.

Se foredragskataloget her.