Torsein, M., Lindberg, A., Svensson, C.
, Jensen, S. K., Berg, C. & Waller, K. P. (2018).
α-Tocopherol and β-carotene concentrations in feed, colostrum, cow and calf serum in Swedish dairy herds with high or low calf mortality.
Acta Veterinaria Scandinavica ,
60(1), [7].
https://doi.org/10.1186/s13028-018-0361-0
Kudahl, A. B. (2006).
Økonomi i goldkomanagement. In J. T. Sørensen (Ed.),
Goldkøer i dagens mælkeproduktionssystemer (pp. 23-28). Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet. Intern rapport, Husdyrbrug No. 3
Hegelund, L., Hermansen, J. E., Sørensen, J. T. & Horsted, K. (2006).
Økologisk ægproduktion: Produktion, sundhed, velfærd og næringsstofhusholdning. Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet. DJF rapport, husdyrbrug No. 71