Hammershøj, M., Knudsen, K. E. B. & Dalsgaard, T. K., (2020).
Undersøgelse af nye proteinkilders funktionelle egenskaber, fodereffektivitet og potentialer ift. nye fødevarer, No. 2019-760-001139, 3 p., Feb 04, 2020.
Hermansen, J. E., Mogensen, L., Horsted, K., Jørgensen, J. R., Nørgaard, J. V. & Steenfeldt, S., (2011).
Vedrørende ”Notat vedrørende muligheder for at opfylde proteinbehovet for énmavede husdyr med økologiske proteinkilder”, No. 790602, 17 p., Aug 15, 2011.
Rørvang, M. V., Hinrichsen, L. K. & Riber, A. B., (2018).
Velfærd hos danske æglæggende høner i berigede bure: forekomst af fodlidelser samt skader på brystben, fjerdragt og hud, No. 2017-760-000408, 2 p., Feb 27, 2018.
Sørensen, J. T., Nielsen, B. H., Vaarst, M. & Kristensen, T., (2018).
Virkning af adgang til græsningsarealer i græsningssæsonen i økologisk mælkeproduktion, No. 2018-760-000659, 34 p., Apr 30, 2018.
Nyord, T., Kai, P., Feilberg, A., Sørensen, M. T. & Canibe, N., (2020).
Vurdering af dokumentation for indmeldte virkemidler, No. 2020-0058721, 8 p., Mar 23, 2020.
Adamsen, A. P. S., Kai, P., Nyord, T., Børsting, C. F. & Møller, S. H., (2021).
Vurdering af miljøkonsekvenser i form af ammoniakfordampning ved kalkning af minkgødning, No. 2020-0191207, 16 p., Jan 04, 2021.
Forkman, B. A., Ladewig, J., Linder, A. M. G.
, Pedersen, L. J., Thodberg, K. & Herskin, M. S. (2008).
Grundlaget er videnskabeligt.
Jyllands-Posten.
Olesen, J. E., Feilberg, A., Lund, P., Jensen, S. K. & Christensen, J. H. (2021).
Skru ned for gassen i landbruget.
Jyllands-Posten,
Sektion 1, 33-33.
Olesen, J. E., Ingvartsen, K. L., Williams, M. H., Hertel, O., Jacobsen, C. S., Lund, M. S., Bach, H. & Halberg, N. (2021).
Besparelser rammer grøn forskning på Aarhus Universitet: Er politikerne overhovedet klar over konsekvenserne? Altinget.
https://www.altinget.dk/forskning/artikel/forskere-nedskaeringer-i-forskningskapacitet-koster-paa-den-groenne-omstilling