Beames, R. M., Helm, J. H., Eggum, B. O., Boisen, S., Swift, M. L.
& Bach Knudsen, K. E. (1996).
A comparison of methods for measuring the nutritive value of a range of hulled and hulless barley cultivars.
Animal Feed Science and Technology,
62, 189-201.
Leeuwen, P. V., Veldman, A., Boisen, S., Deuring, K., Kempen, G. J. M. V., Derksen, G. B., Verste-gen, M. W. A. & Schaafsma, G. J. (1996).
Apparent ileal dry matter and crude protein digestibility of rations fed to pigs and determined with the use of cromic oxide (Cr2O3) and HCl-insoluble ash as digestive markers.
British Journal of Nutrition,
76, 551-562.
Gibon, A., Rubino, R., Sibbald, A. R.
, Sørensen, J. T., Flamant, J. C., Lhoste, P. & Revilla, R. (1996).
A review of current approaches to livestock farming systems in Europe: Towards a common understanding. In
Livestock farming systems: Research, development, socio-economics and the land manager. EAAP-Publ. (Vol. 79, pp. 7-20)
Jørgensen, B. (1996).
Benstyrke i avlsmæssig sammenhæng. In
Indlæg og bilag ved Dansk Veterinær Hyologisk Selskabs landsmøde 9.-10. maj 1996. Avl i relation til sundhed. DVHS mødereferat 1996 (pp. 16-19)
Giersing, M., Andersson, A. & Lundstroem, K. (1996).
Boar taint and pheromones. In
Proc. 30th Int. Congr. Appl. Ethol., Guelph, Canada (pp. 95-95)
Sejrsen, K. (1996).
Brug af hormoner - hvorfor, hvorfor ikke? In
Proc. Etiske grænser for anvendelse af bioteknologi på dyr. Det Dyreetiske Råd, Københavns Universitet, København: Sandøe, P. & Hjorth, P. (eds.) (pp. 32-37)