Brandt, K., Christensen, L. P., Hansen, S. L.
, Young, J. F., Stagsted, J.
, Purup, S. & Bach Knudsen, K. E. (2001).
Functions of bioactive plant compounds and effect on humans.
Innov. Food Tech.,
10, 60-62.
Msoffe, P. L. M., Mtambo, M. M. A., Minga, U. M., Juul-Madsen, H. R. & Gwakisa, P. S. (2005).
Genetic structure among the local chicken ecotypes of Tanzania based on microsatelite DNA typing.
African Journal of Biotechnology,
4(8), 768-771.
http://www.academicjournals.org/ajb/PDF/Pdf2005/Aug/Msoffe%20et%20al.pdf
Jacobsen, H., Sangild, P. T.
, Callesen, H. & Greve, T. (2001).
Kalve født med eller uden fødselshjælp: Laktat, pH, standard base excess (SBE) samt immunoglobulinabsorption. Dansk Veterinærtidsskrift,
84, 6-8.
Rasmussen, L. B. W., Hartvig, D. L., Kæstel, P., Michaelsen, K. F., Friis, H.
& Larsen, T. (2008).
Milk Enzyme Activities and Subclinical Mastitis Among Women in Guinea-Bissau.
Breastfeeding Medicine,
3(4), 215.
https://doi.org/10.1089/bfm.2007.0035
Rousing, T., Thomsen, P. T., Sørensen, J. T., Otten, N. D. & Houe, H. (2013).
Nødvendigt med flere mål for at vurdere dyrevelfærden i en malkekvægbesætning.
Dansk Veterinærtidsskrift,
96(2), 14-16.
I`Anson, H., Foster, D. L., Foxcroft, G. R. & Booth, P. (1990).
Nutrition and reproduction.
Oxford Reviews of Reproductive Biology,
13, 239-311.