Aarhus Universitets logo
English
Alt om forskningen, projekter og resultater.
Sodødeligheden i Danmark er stigende. Derfor har Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri bedt forskere fra Institut for Husdyr- og…
Et nyt studium peger på at somælkens indhold af palmitoleinsyre bidrager til pattegrisens evne til at holde varmen i de første dage efter fødslen. Får…
I perioden fra maj 2020 til juli 2022 gennemførte Aarhus Universitet, Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, et forskningsprojekt omhandlende…
Side 1 af 254
Ph.d.-studerende Sally V. Hansen forsvarer sin afhandling i auditoriet på AU Viborg. Alle er velkomne.
Konferencen samler eksperter og aktører i feltet cellebaseret landbrug til fødevareproduktion for at dele de seneste forskningsresultater og nyheder…
The aim of the course is to introduce the students to gastrointestinal ecology (nutrition, immunology, microbiology, host-pathogen interactions,…
Læs om muligheder og fordele.