Aarhus Universitets segl

Om os

Profil

Instituttet gennemfører grundlæggende, strategisk og anvendelsesorienteret forskning inden for ernæring, sundhed og velfærd. Anvendelsesområdet er inden for husdyrproduktion, hobbydyr og humane problemstillinger. Læs instituttets profil.

Ledelse

Instituttets ledelse består af: institutleder, viceinstitutleder, sekretariatsleder, fem sektionsledere, forsøgsfacilitetsleder og specialkonsulent. Læs mere om instituttets ledelse.

Ledige stillinger

Der slås løbende stillinger op ved instituttet. Det kan være stillingstyper på professorniveau, lektorniveau (lektor, seniorforsker), adjunktniveau (adjunkt, forsker, postdoc) ph.d.-studerende, laboranter, personale i forsøgsfaciliteterne og teknisk-administrative stillinger. Se ledige stillinger.

Medarbejdere

Instituttet har omkring 200 medarbejdere. Der er en ligelig fordeling af videnskabelige medarbejdere og teknisk-administrativt personale. Se en oversigt med instituttets medarbejdere.

Strategi

Instituttet har som mål at være blandt de internationalt førende med hensyn til forskning og uddannelse inden for instituttets kerneområder. Læs mere om instituttets strategi.