Aarhus Universitets logo
English
Hvordan passer oksekød ind i en dagsorden om at spise mindre, men bedre kød?
Forskningsprojektet No-Methane, som professor fra ANIVET, Mette O. Nielsen står i spidsen for, og stoffet X er udpeget som kandidater til innovative…
By keeping your dairy herd healthy and preventing disease, it will reduce CO2 emissions and increase revenue. According to professor Søren Østergaard,…
Robusthed, kirurgisk erfaring og gode kommunikationsevner var blandt ønskerne, da et bredt panel af uddannelsesansvarlige og repræsentanter for både…
I fem korte videoer fortæller de økologiske mælkeproducenter Meie Peters, Ny Dyrevig og Anne Glob Lassen, Ellinglund, om hvordan de hver især…
I samarbejde med projektet GrOBEat og Bispebjerg Hospital inviterer Innovationscenter for Økologisk Landbrug til temadag om oksekød den 8. november.…
Side 7 af 67
Kom med rundt i alle staldafsnit og hør forskerne fortælle om vores unikke forsøgsfaciliteter til kvæg.
Videoen varer 9 minutter og 21 sekunder.