Aarhus Universitets logo
English
Aarhus Universitet har sammen med Arla undersøgt flere aspekter ved at opkoncentre mælken hos producenten. Rent kvalitetsmæssigt er der ikke er noget…
Der er ingen problemer med mælkekvaliteten hos køer, der kælver med større intervaller. Tværtimod tyder undersøgelser på, at denne produktionsstrategi…
For højt niveau af frie fedtsyrer i mælk kan give en harsk smag. Derfor er nye metoder til at begrænse og måle niveauet af disse fedtsyrer nogle af de…
I et nyt projekt vil Kverneland Group Kerteminde, Aarhus Universitet og DKC i samarbejde sikre en bedre udnyttelse af grovfoder hos malkekvæg. Det…
Nyt forsøg tyder på, at AAT værdien af fodermidler med højt indhold bypass protein er højere ved separat tildeling i sammenligning med opblanding i…
I foråret 2016 blev der gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt chauffører, der kørte kreaturer til slagteri i Danmark. Undersøgelsen viste, at…
Side 42 af 56
Kom med rundt i alle staldafsnit og hør forskerne fortælle om vores unikke forsøgsfaciliteter til kvæg.
Videoen varer 9 minutter og 21 sekunder.