Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet skal se nærmere på indholdet af sundhedsgavnlige sukkerarter i komælk og undersøge, om det er muligt via avl at…
Køers genetiske sammensætning har stor betydning for, om deres mælk er egnet til osteproduktion. Det betyder, at der er mulighed for at inddrage…
Den seneste udgave af Ny Kvægforskning fra DCA- Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og Danmarks Kvægforskningscenter er udkommet og indeholder…
Mælkeafgiftsfonden har bevilliget 12,7 millioner kroner til et nyt forskningsprojekt, hvor forskere fra blandt andet Aarhus Universitet skal undersøge…
Simherd begyndte som en regulær forskningsmodel blandt kvægforskerne på Aarhus Universitet. Men i 2010 blev aktieselskabet Simherd A/S stiftet – og…
Forskere vil udvikle strategier til tildeling af kraftfoder, der er skræddersyet til den enkelte ko. Den individuelle tildeling af kraftfoder kan øge…
Integrerede og gennemtænkte økologiske husdyrbrug kan bidrage til at styrke velfærden og robustheden hos både husdyr og de mennesker, der passer…
Forskere ved Aarhus Universitet vil sammen med virksomheden Jyden Bur udvikle en selvbetjent kælvningsboks, der udnytter koens naturlige tendens til…
En journalist fra det internationale medie The Economist var på besøg på Kvægbrugets Forsøgscenter ved AU Foulum for at se med egne øjne, hvorfor…
Normtallene for husdyrgødningens indhold af næringsstoffer er offentliggjort af Aarhus Universitet. Tallene er gældende fra 1. august 2013.
Side 41 af 43
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.