Aarhus Universitets logo
English
Presse: Nye forskningsfaciliteter på Foulum sender ny viden ud omkring metanproduktionen i koens vom. Blandt andet ved brug af respirationskamre – en…
Danske malkekøer kan godt være en del af løsningen med at udvinde protein fra græs, fordi drøvtyggerne kan omsætte pulpen til produktion af mælk.
Aarhus Universitet konkluderer på baggrund af et litteraturstudie, at fire undersøgte fodermidler og –tilsætningsstoffer har store metanreducerende…
I seneste Momentum har en række af vores forskere bidraget til gode artikler over temaet "Nye tiders landbrug" med fokus på klima og mælkeproduktion.
Illustreret Videnskab: Det er målet at knække koden til en mejerirevolution ved at producere komælk i laboratoriet med celler fra et yver.
Henrik Callesen, professor og viceinstitutleder ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på Aarhus Universitet, har modtaget Ridderkorset af…
Presse: Slagtekalve kan sagtens vokse på græs. Det tyder endda på, at de med en grøn foderplan, der indeholder græs, kan vokse en anelse hurtigere og…
Presse: I fremtiden kan man måske købe komælk, der aldrig har været i nærheden af en ko. Det arbejder Stig Purup og hans forsker-kolleger ved Aarhus…
Presse: Målet om at reducere udledningen af metan med 30 procent er inden for rækkevidde i kvægbranchen, men på Aarhus Universitet forsker man i at…
Professor Peter Lund fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab har været i TV AVISEN her til morgen og fortælle om pulveret, der kan sænke…
Side 2 af 43
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.