Aarhus Universitets logo
English
Nye studier ved Institut for Husdyrvidenskab, AU-Foulum skal undersøge, hvor godt køer udnytter fosfor i foderet. Målet er at finde den optimale…
Aarhus Universitet og SEGES vil, i et igangværende projekt, undersøge effekterne af at erstatte soja og raps som primære proteinkilder med ubehandlede…
Økologisk mælkeproduktion kan blive endnu mere grøn, hvis mælken er produceret næsten udelukkende på grundlag af foder fra græsmarker.…
Ved at opstille en række udviklingsveje for fremtidens kvægbedrifter i Danmark vil forskere fra Aarhus Universitet i samarbejde med Seges, Arla og…
Interesserer du dig for ernæringsfysiologi hos kvæg?
Institut for Husdyrvidenskab søger en specialestuderende (45 eller 60 ects) til et projekt,…
Mange økologiske besætninger kan komme tæt på en antibiotikafri produktion med en fokuseret sundhedsfremmende indsats. En ny rapport fra Aarhus…
Pulpensilage udvundet ved presning af kløvergræs er særdeles velegnet som grovfoder til malkekøer. Det viste fodringsforsøg gennemført ved Institut…
Både race, alder samt tidspunkt i laktationen har betydning for, hvor meget køer ligger ned. Det viser forskning ved Institut for Husdyrvidenskab,…
Danske forskere arbejder i øjeblikket på at kunne forudsige, hvor stort et potentiale en ko har som modtager af et befrugtet æg (embryon). Foreløbige…
Et nyt forsøg ved Danmarks Kvægforskningscenter skal undersøge, hvilken effekt en ny behandlingsmetode af råmælken har på kalvene.
Side 26 af 43
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.