Aarhus Universitets logo
English
Kvægforskere ved AU-Foulum har sat sig for at undersøge, hvad det betyder for malkekøernes produktion og sundhed, når stivelsen i foderet varierer fra…
Overvejer du en efteruddannelse inden for vurdering af dyrevelfærd? Så læs her om tre studerendes erfaringer og udbytte med masteruddannelsen ved…
Slagtekalve fodret med en stor andel kornbærme havde en ligeså god tilvækst og slagtekvalitet som kalve fodret med en traditionel fuldfoderblanding…
Der kan være både produktionsmæssige og økonomiske fordele for mælkeproducenten, hvis han vælger at forlænge køernes laktationsperiode og dermed…
Det seneste nummer af Ny Kvægforskning med seneste nyt fra kvægforskningens verden er udgivet.
På Hovedbiblioteket i Viborg kan du torsdag den 3. marts høre om forskning i mere bæredygtige proteiner. Lene Stødkilde-Jørgensen og Vinni Kragbæk…
Side 55 af 67
Kom med rundt i alle staldafsnit og hør forskerne fortælle om vores unikke forsøgsfaciliteter til kvæg.
Videoen varer 9 minutter og 21 sekunder.