Aarhus Universitets logo
English
GES og Aarhus Universitet har afprøvet og udviklet på to værktøjer, til analyse af
bæredygtighed i den danske mælkeproduktion. Arbejdet er udført i…
Nyt koncept skal sikre køerne bedre kælvningsforhold så velfærden højnes, landmanden sparer penge og miljøet belastes mindre.
Køling af rå mælk forringer mælkens ostningsegenskaber. Det viser resultater fra en undersøgelse, som Institut for Fødevarer har lavet i samarbejde…
Den seneste viden fra international forskning i husdyr og deres hormonelle funktioner er samlet i en publikation fra DCA – Nationalt Center for…
Hvis koen får lov til at gå på dybstrøelse én måned før kælvning i stedet for at opholde sig i den traditionelle stald med sengebåse, er der stor…
Undersøgelser udført ved AU - Danmarks Kvægforskningscenter, viser, at halte køer foretrækker at ligge på dybstrøelse af sand frem for et underlag med…
På baggrund af arbejdet med at etablere Masteruddannelsen i Vurdering af husdyrvelfærd i primærproduktionen er en gruppe forskere ved Institut for…
Det internationale projekt Autograssmilk arbejder på udvikling af mælkeproduktion med malkerobotter og afgræsning. Denne artikel giver et indblik i,…
Har du lyst til at opleve køer, malkerobotter og computerstyrede foderkasser på tæt hold, høre om den nyeste forskning inden for kvæg og fødevarer, og…
Lørdag den 15.8.2015 er der familieforøgelse i fire økologiske Naturmælk-besætninger, når en flok slægtninge af gamle racer flytter ind for at blive…
Side 31 af 36
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.