Aarhus Universitets logo
English
Saltindholdet i en klassisk Danbo-ost kan reduceres med 25 procent, uden at det påvirker smagen eller teksturen negativt. Det viser ny forskning, der…
Institut for Husdyrvidenskab har for nyligt afsluttet Dyreforsøgskursus (kategori B). Uddannelse på dette område har høj prioritet ved instituttet.…
Zhigang Zhu har forsket i, hvordan vommens samfund af bakterier og Archaea ændrer sig i overgangsperioden og i den lakterende periode. De nye…
Ny forskningsmetode sikrer langt større viden om mælks gavnlige effekter. Det kan betyde, at mejerier i fremtiden i højere grad vil kunne designe…
Tildeling af AAT-rigt kraftfoder til malkekoen, i de første to måneder efter kælvning, kan give en samlet stigning i mælkeydelsen på op til 150 kg EKM…
Aarhus Universitet har sammen med Arla undersøgt flere aspekter ved at opkoncentre mælken hos producenten. Rent kvalitetsmæssigt er der ikke er noget…
Der er ingen problemer med mælkekvaliteten hos køer, der kælver med større intervaller. Tværtimod tyder undersøgelser på, at denne produktionsstrategi…
For højt niveau af frie fedtsyrer i mælk kan give en harsk smag. Derfor er nye metoder til at begrænse og måle niveauet af disse fedtsyrer nogle af de…
I et nyt projekt vil Kverneland Group Kerteminde, Aarhus Universitet og DKC i samarbejde sikre en bedre udnyttelse af grovfoder hos malkekvæg. Det…
Et nyt projekt ved DKC og Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet skal undersøge, hvordan man bedst sikrer slagtekalves trivsel omkring det…
Side 32 af 43
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.