Aarhus Universitets logo
English
En spørgeskemaundersøgelse foretaget i forskningsprojektet SOBcows viser, økologiske mælkeproducenter lægger større vægt på at opnå højere mælkeydelse…
Hvis man ikke håndterer råmælken korrekt, risikerer kalven at få alt for mange bakterier med i sit første måltid.
Resultater fra en ph.d-afhandling ved Institut for Husdyrvidenskab tyder på, at tildeling af propylenglykol primært påvirker glukose-stofskiftet og…
Forsøg, ved AU Foulum, med forskellige niveauer af protein og fedt i foderet til kvier tyder på, at metanudskillelsen fra kvieopdræt kan reduceres med…
Nye undersøgelser ved Institut for Husdyrvidenskab, AU Foulum viser, at tilsætning af nitrat til foderet kan reducere udledningen af metan med op til…
Danske køer kan belaste klimaet mindre ved hjælp af nye forskningsresultater fra Aarhus Universitet vedrørende fodringsstrategier og fodermidler.…
Et underlag af sand er bedre end gummimåtter i sygeboksen til halte køer, viser undersøgelser fra Aarhus Universitet.
Danmarks Kvægforskningscenter har i perioden 2013 – 2014 gennemført et projekt omkring reducering af energiforbruget i kvægstalde med mælkeproduktion…
I et forsøg på at afdække nye måder til at forbedre kvælstofeffektiviteten i malkekøer er det i et Ph.D. studie blevet undersøgt, hvordan og i hvilke…
Resultater fra et Ph.d. projekt, gennemført ved Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet, har vist, at det er muligt at kombinere en øget…
Side 32 af 36
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.