Aarhus Universitets logo
English
Forskere og landbrugsbranchen arbejder på at finde et økologisk formål for tyrekalve fra mælkeproduktionen. De foreløbige data fra et igangværende…
Vi har hørt det før, køerne er landbrugets store klimasyndere, men hvad nu hvis man kunne mindske udledningen af metan ved at lade dem græsse på…
Gennem to år har projektet GrOBEat arbejdet med at udvikle et bæredygtigt koncept for produktion af græsbaseret kvalitetsoksekød. En produktion der…
Det skal være lettere for mælkeproducenterne at beregne økonomien i forebyggende tiltag, så forekomsten af mastitis, stofskiftelidelser og…
Ph.d.-studerende Wenji Wang fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab afholder forsvar fredag 25. november 2022 kl. 10.00 i auditoriet på…
Hvordan passer oksekød ind i en dagsorden om at spise mindre, men bedre kød?
Forskningsprojektet No-Methane, som professor fra ANIVET, Mette O. Nielsen står i spidsen for, og stoffet X er udpeget som kandidater til innovative…
By keeping your dairy herd healthy and preventing disease, it will reduce CO2 emissions and increase revenue. According to professor Søren Østergaard,…
Robusthed, kirurgisk erfaring og gode kommunikationsevner var blandt ønskerne, da et bredt panel af uddannelsesansvarlige og repræsentanter for både…
I fem korte videoer fortæller de økologiske mælkeproducenter Meie Peters, Ny Dyrevig og Anne Glob Lassen, Ellinglund, om hvordan de hver især…
Side 4 af 43
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.