Aarhus Universitets logo
English
Høns elsker hamp, men nej, man bliver ikke skæv af at spise deres æg. Hamp indgår som en af de typer grovfoder, som forskere afprøver næringsværdien…
Økologiske kyllinger skal være noget særligt, hvis forbrugerne skal fristes til at spise flere af dem. Forskere fra Aarhus Universitet undersøger…
Indhold af næringsstoffer, tørstof og volumen i husdyrgødning er nu offentliggjort af Aarhus Universitet.
Der er en klar lineær sammenhæng mellem, hvor længe man ligger i solen og hvor meget vitamin D3 kroppen danner – i hvert fald hvis man er en ko.
I et nyt studie har to forskere fra Aarhus Universitet samlet og skabt et overblik over forskningen inden for fermenteret vådfoder til grise, og de…
Samarbejde mellem forskning og erhvervsliv er til gavn for hele samfundet.
Side 8 af 9
Kom med rundt i alle staldafsnit og hør forskerne fortælle om vores unikke forsøgsfaciliteter til kvæg.
Videoen varer 9 minutter og 21 sekunder.