Aarhus Universitets logo
English
Ny forskning peger på, at der kan være velfærdsmæssige fordele ved at opstalde køer i tidlig laktation i mindre grupper. Forsøg fra AU-Foulum har…
Når landmænd, chauffører og dyrlæger i en test ser på, om udsætterkøer er egnede til at blive transporteret til slagteriet baseret på dyrenes grad af…
I løbet af 2017 er der gennemført et større forsøg med råmælksfodring af nyfødte kalve på DKC, AU-Foulum. Forsøget blev udført i forbindelse med et…
Er metoderne til beregning af næringsindholdet i husdyrgødning sammenlignelige i de ni lande omkring Østersøen? Det spørgsmål skal et stor EU-projekt…
Hvordan reagerer malkekøer når kraftfodertilbuddet reguleres? Nye resultater fra AU-Foulum viser, at kraftfoderregulering har stor effekt på kort sigt…
Der er velfærdsmæssige fordele for kalve, hvis de ved afhorning får både lokalbedøvelse og smertelindring i form af NSAID frem for udelukkende…
Der er fordele for kreaturer at være ude på græs, men det kræver løbende overvågning og justeringer.
Studier af smerter hos dyr er udfordrende at gennemføre, men kan være centrale for vores forståelse af dyrenes velfærd. Læs om den nyeste forskning på…
REPROLAC er et forskningsprojekt ved Aarhus Universitet i Foulum, som gennem 5 år har studeret en række forskellige aspekter af forlænget laktation…
SmartCow er navnet på et nyt stort europæisk projekt, som Aarhus Universitet, Danmarks Kvægforskningscenter er partner i. Formålet er dels at…
Side 20 af 36
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.