Aarhus Universitets logo
English
Aarhus Universitet har sammenfattet en række anbefalinger og gode råd fra økologiske landmænd til forebyggelse af mælkefeber hos højdrægtige køer. Her…
Teknologi i malkestalden kan bruges til at forbedre den genetiske vurdering af køers malkningsegenskaber og derved forbedre dyrenes sundhed og…
Nye målemetoder giver mere præcise tal for udledning af ammoniak fra kvægstalde.
Hvordan kan man undersøge, hvad en ko kan lugte og er køer mere interesserede i nogle lugte frem for andre? Dette er forskere ved Institut for…
Ny forskning i Organic RDD 2.2-projektet ViOrCa viser et varierende niveau af antistoffet IgG i blodet hos kalve, der fik råmælk manuelt fra…
På Danmarks Kvægforskningscenter er et nyt projekt startet op, som skal undersøge, hvordan forskellige afgoldningsstrategier påvirker koen, hvad angår…
Would you like to lead the research and innovation in sustainable dairy production systems with focus on optimal use of novel feeds at Aarhus…
Nye studier ved Institut for Husdyrvidenskab, AU-Foulum skal undersøge, hvor godt køer udnytter fosfor i foderet. Målet er at finde den optimale…
Aarhus Universitet og SEGES vil, i et igangværende projekt, undersøge effekterne af at erstatte soja og raps som primære proteinkilder med ubehandlede…
Økologisk mælkeproduktion kan blive endnu mere grøn, hvis mælken er produceret næsten udelukkende på grundlag af foder fra græsmarker.…
Side 21 af 36
Se forsøgsfaciliteter
Se projekter om kvæg
Nyhedsbrevet fra DCA udsendes hver uge og orienterer om forskning i husdyr, jordbrug og fødevarer samt kommende arrangementer. Se eksempel på nyhedsbrevet. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet finder du tilmeldingen her.