Aarhus Universitets segl

Bestil en forsker til at komme ud og fortælle om sin viden inden for et specifikt forskningsområde

Nu har du muligheden for gratis at bestille en forsker til at komme ud og fortælle om sin viden inden for et specifikt forskningsområde. Tilbuddet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som forløber fra den 20. - 26. april 2024.

Uddannelses- og Forskningsministeriet arrangerer videnskabsfestivalen Forskningens Døgn, der afvikles fra den 20. - 26. april 2024. Alle kan bestille et foredrag, fx virksomheder, skoler, foreninger, institutioner og private i eget hjem. Det kræver blot, at du kan stille med et publikum på mindst 20 personer og tilbyde passende rammer.

Foredraget er gratis, men du skal kunne dække eventuelle transportomkostninger for forskeren, hvis vedkommende ikke er tilknyttet et universitet. I år er der mere end 300 spændende foredrag at vælge imellem og der er åbent for at booke en forsker i frem til 18. marts.

Fra AU Viborg kan du booke et foredrag med Professor Mette Herskin, som vil fortælle om vores viden på dyrevelfærd under transport. Du kan også møde forsker Hanne Kongsted, som sammen med seniorrådgiver Inger Anneberg vil give os indsigt i, hvordan grisene i Danmark egentlig går og har det. Du får henholdvis dyrlægens og antropologens vinkel på det.

Du kan læse mere om Forskningens Døgn og se foredragskataloget her: Bestil en Forsker — Forskningens Døgn