Aarhus Universitets segl

Kom med til konference om mælk og sundhed

Kom og hør om den nyeste forskning inden for mælk og sundhed, når Arla Food for Health byder alle interesserede velkommen til konference. Det sker den 29. september, og det vil både være muligt at være fysisk til stede til arrangementet i Aarhus og at deltage online.

Den 29. september kan du høre om den nyeste forskning inden for mælk og sundhed, når Arla Food for Health (AFH) byder alle interesserede velkommen til konference.

Konferencen finder sted på Arlas hovedkontor i Viby, men det vil også være muligt at deltage online.

Om formiddagen er konferencen rettet mod forskere, der allerede er involveret i AFH-projekter eller som påtænker at sende en ansøgning til AFH, men fra klokken 13.00 vil dørene være åbne for alle.

Forskere fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet vil præsentere data fra AFH-finansierede forskningsprojekter, er sigter mod at forstå sundhedseffekterne bag mejeriprodukter og -ingredienser, in-vitro, in-vivo og i kliniske forsøg.

Der er desuden inviteret to key note speakers: Rikard Landberg fra Chalmers University, og Arne Astrup fra Novo Nordisk Fonden.

Se programmet for det åbne arrangement her

Tilmelding sker på abmoe@arlafoods.com - Du bedes venligst tilføje, om du er interesseret i at være til stede i Aarhus (bemærk: begrænsede pladser), eller om du ønsker at deltage online.