Aarhus Universitets logo
English
En forsker fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet vandt i september tredjepladsen i en fotokonkurrence med billedet…
Et samarbejdsprojekt mellem forskere fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab og frøforædlingsfirmaet Knold & Top, har dykket ned i…
22,4 procent af de pattegrise, som undfanges i Danmark, dør inden eller få uger efter fødslen. En løsning kan være at bruge søer, som får færre grise,…
Et nyt system til vurdering af energiindholdet af foder til slagtekyllinger vil motivere producenter til at bruge færre proteinrige fodermidler. Det…
Siden 2021 har forskere fra AU Viborg i samarbejde med en række projektpartnere undersøgt nye metoder til igen at bruge roer til kvægfoder. Roen har…
Som et led i den dyrevelfærdsaftale, som et bredt flertal i folketinget vedtog i februar 2024, har Fødevarestyrelsen bedt Aarhus Universitet om at…
Sportshestes ædemønster og sammensætning af foder adskiller sig væsentligt fra deres vilde slægtninge. De får betydeligt mere stivelse i foderet for…
Landmænd og dyrlæger oplever stigende problemer med antibiotikaresistens, efter at det i juli 2022 blev forbudt at tilsætte zink til grises foder. Det…
Dyr og mennesker taler ikke samme sprog. Det kan være en udfordring, når vi har dem i vores varetægt – for eksempel som landbrugs- eller forsøgsdyr.…
Kom til Fodringsdag 2024 og mød landets førende eksperter i kvægernæring og hør dem fortælle om den nyeste forskning på området.
Side 3 af 81